Report – Dubňany 11.4.2009

VSK VUT Skurut hai Brno   11:11    Sokol Dynamo Bučovice B

( 3:5, 3:3, 5:3)

     Sraz byl jako obvykle na mendláku, tentokrát v 8:00. Když jsem v půl deváté proloupl oko a zavolal Mossadovi, dozvěděl jsem se, že na srazu jsou přesně dva. Naštěstí se pro mě Coach stavil do Komína, za což mu touhle cestou děkuji.

     Rychlou a bezpečnou jízdou v kvalitním voze proběhl přesun do prokleté dubňanské Želvy, kde došlo k setkání celého týmu. Sešlo se nás celkem 6 do pole, Libor do kasy a Míša s foťákem. V obraně válčili Henry s Coachem a v útoku se střídala čtveřice Milan, Ludwa, Mossad, já (rozuměj Dekl).

     V prvním zápase nás čekaly Bučovice – soupeř s tuhým kořínkem. Naštěstí se slezli v ještě menším počtu než my, tedy 5+ rozhoupanej barel do brány( omlouvám se soupeřovu golmanovi, ale titulovali ho tak jeho vlastní spoluhráči).

     Samotnej špíl byla pěkná divočina. Do vedení nás dostal Milan hned ve druhé minutě. Ovšem po 7 vteřinách již bylo srovnáno. A bylo ještě hůř, soupeř se rychle utrhl na 1-3. Branky pak padaly jako na běžícím pásu a první třetina skončila divokým skóre 3-5(Milan čistý hattrick).

     Ve druhé části Ludva zlomil čepel a nějakou dobu jsme se trápili v pěti. Nakonec sehnal někde hokejku a jak se ukázalo ve třetím dějství, byla to šťastná volba. Přestřelka pokračovala a po třiceti minutách svítil na tabuli výsledek 6-8.

    Třetí třetina probíhala v podobném duchu jako dvě předchozí. Šance střídala šanci a jenom díky spoustě Liborových fantastických zákroků jsme nedostali “dvacku”. Jistota v zádech nám dodala odvahy a optimismu ke zvratu nepříznivého výsledku, ikdyž ještě sedm minut před koncem Bučovice vedly 8-11. Pak ale zaúřadovali Milan s Luďkem a druhý jmenovaný střelou z křídla stanovil konečný výsledek na 11-11.

Střelci: Milan 6, Ludva 3, Mossad 2

Zajímavosti:

  • Probuzený střelec Milan  zatížil konto Bučovic 6!!! trefami.
  • Ludva ve třetí třetině hattrick s pujčenou hokejkou.
  • Zažilo se slovní spojení “Ožral se jak Milan”.
  • Coach mezi zápasy oslavil narozky rundou žaludečního likéru
  • Říčan šel místo kvalitního florbalu na ušmudlanej hokej.