Report z turnaje – Tišnov 22.3.2009

 Sokol Brno III Falcons 1:8 Skurut Hai Brno

(0:4, 0:2, 1:2)

Na srazu v 8.15 se nás sešlo přesně 5. Nepřijde mi to jako podstatná informace, ale Mossad říkal, že tím mám začít. Osádka vozu z Mokré dorazila do haly v Tišnově až těsně před špílem, Reza po vlastní ose o něco dřív, takže stihl i krátkou rozcvičku.

    Zápas s důrazným soupeřem začal několika našimi šancemi. Pospec spálil loženku, když těsně minul vingl. Skromně musím uvést, že skóre jsem otevřel já “povedenou” plachtící střelou po Mossadově přihrávce. Po prvním gólu se obrana sokolů více rozevřela a naše přechody do útoku slavily úspěch. Mossad dvěma slepenými banány jistil vedení a do konce třetiny jsem ještě zvyšoval na 4-0.

     Falconi evidentně opaření po první třetině upravili herní strategii a začali nahazovat na vysunutého Dufka. Ten byl ovšem famózně vymazán našimi beky, kteří mu nenechali ani píď prostoru. Na startu druhé třetiny zkompletoval Mossad hattrick haluzovým gólem zpoza brány. 5 vteřin před koncem druhé části přišla chvíle Pospeho, když zužitkoval střelou z první Mossadovu přihrávku.

     V závěrečném dějství předvedl Pospec svoji všestrannost- skóroval z dorážky těsně před brankou a svůj historicky první hattrick si zajistil umístěnou střelou ze střední vzdálenosti. Falconi se na nic nezmohli během celého utkání, jenom Říčan ze staré známosti daroval soupeři nájezd. Exekutor svůj úkol splnil a překonal do té doby bezchybného Libora a připravil ho o čisté konto.

     Druhému útoku, ve složení Ludva-Reza-Coach, se tentokrát nedařilo tolik jako minule a i když to zkoušeli ze všech pozic, branku se jim vstřelit nepodařilo.

     Libor pochválil po zápasu obranou trojici, jmenovitě Radka, Říčana a Henryho, kteří toho vskutku našim protivníkům mnoho nedovolili.

     Nutno podotknout že nám seděl i povrch…většina hráčů si libovala, snad si budeme obdobně  pochvalovat tišnovskou palubovku i po souboji s Hattrickem Brno.

Střelci: Pospec 3, Mossad 3, Dekl 2

Zajímavosti:

  •    “Byl jsem tam taky” Radek
  •    Pospec oslavil hattrick rundou malých fernetů.
  •    Všechny góly zařídila jediná útočná řada
  •    V utkání padly dva hattricky. Dekl získal celkem 6 kanadských bodů.